Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Dévaványán, Sarkadon és Békésen

Békés megyében, 2020. április 21-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetnél helyszíneltek a rendőrök – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


Dévaványán, a Kossuth Lajos utcában, 9 óra körül egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nő áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött egy személygépkocsival. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Dévaványán, a Kossuth Lajos utcában, egy elektromos kerekesszékkel közlekedő nő áttért a menetiránya szerinti bal oldalra és összeütközött egy személygépkocsival. Fotó: police.hu

Sarkadon, az Ady Endre utca és a Nagykert utca kereszteződésében, 12 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy kerékpáros nőnek, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett.

Sarkadon, az Ady Endre utca és a Nagykert utca kereszteződésében, egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek. Fotó: police.hu

Békésen, a Kossuth Lajos utcában, 15 órakor összeütközött két személygépkocsi. A balesetben az egyik jármű vezetője, aki a gyanú szerint bódultan vezetett, könnyebben megsérült.

Békésen, a Kossuth Lajos utcában, összeütközött két személygépkocsi. Fotó: police.hu

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!