Közösségi oldalak

Belföld

Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békésszentandráson és Orosházán

Békés megyében 2021. július 29-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békésszentandráson, a Fő utca és a Szent László utca kereszteződésében 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárúton bicikliző férfinek és összeütköztek. A mentők a kerékpárost könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Orosházán, a Napsugár utcában 19 óra 30 perc körül egy személyautóval közlekedő fiatal lány lehaladt az útról és kerítésnek ütközött. Mellette ült az édesapja, aki a balesetben nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A 17 éves lánynak nem volt vezetői engedélye, ezért ellene szabálysértési eljárás indult. Édesapja ellen pedig a rendőrök járművezetés tiltott átengedése miatt büntetőfeljelentést tettek – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!