Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán, Orosházán és Szeghalmon

Békés megyében, 2019. szeptember 11-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán, a Dobos István utcában, 14 óra 30 perc körül egy személygépkocsi nekiütközött egy kerékpárral közlekedő férfinak. A mentők a biciklist, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Orosházán, a Tátra utcában, 15 óra előtt néhány perccel egy kisteherautó elsodort egy kerékpáros nőt, aki elesett és könnyebben megsérült.

Békéscsabán, az Orosházi úton, 17 óra 15 perc körül elesett és nyolc napon belül gyógyulú sérülést szenvedett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi.

Szeghalom külterületén, 21 óra után néhány perccel egy személygépkocsi összeütközött egy kerékpáros férfival. A biciklis, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett, könnyű sérülést szenvedett.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!