Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Békéscsabán, Eleken és Gyulán

Békés megyében 2021. szeptember 20-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsabán, a Kolozsvári utca és a Tavasz utca kereszteződésében 15 óra 15 perc körül egy kisteherautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütközött vele. Az ütközés után az utóbbi jármű átsodródott a menetiránya szerinti bal oldalra, ahol pedig egy tehergépkocsi ütközött neki. A mentők a kistehergépkocsi vezetőjét könnyű, míg a vétlen autóst súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Néhány perccel később Eleken, a Gyulai úton egy személygépkocsi vezetője nekiütközött egy kerékpárral közlekedő nőnek, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Gyulán, az Ajtóssy Albert utca és az Eötvös Lóránd utca kereszteződésében 17 óra 15 perc körül egy autós nem adott elsőbbséget egy kerékpáros férfinak, akivel összeütközött. A balesetben a biciklis könnyebben megsérült – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM