Balesetnél helyszíneltek a rendőrök Battonyán, Orosházán, Vésztőn és Békéscsabán

Békés megyében, 2019. november 15-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Battonyán, a Hunyadi János utcában, 9 óra után néhány perccel összeütközött egy kerékpáros nő és egy elektromos kerékpárral közlekedő nő. A balesetben mindketten könnyű sérülést szenvedtek.

Orosházán, a Síp utca és a Csizmadia Sándor utca kereszteződésében, 14 óra körül egy kerékpáros fiú nekihajtott egy személyautónak. A mentők a fiút könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Vésztőn, a Kossuth Lajos utcában 14 óra 45 perc körül összeütközött két segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi, akik elestek és könnyebben megsérültek.

Békéscsaba külterületén, 23 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról, fának ütközött, majd árokba csúszott és felborult. Az autóban ketten nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedtek.

 

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!