Közösségi oldalak

Belföld

Baleseteknél helyszíneltek és szabálysértés miatt intézkedtek a rendőrök

Békés megyében 2022. augusztus 1-jén három közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget.

Szarvason, a Csabai utcában 13 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nekiütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő nőnek, aki elesett és súlyosan megsérült.

Három órával később, szintén Szarvason, a Deák utca és a Vasút utca kereszteződésében összeütközött két személyautó. A balesetben az egyik autós nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Kondoros közelében, az M44-es gyorsforgalmi úton 20 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője hátulról nekiütközött egy álló autónak. A mentők mindkét jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsabán, a Zrínyi utcából 2022. augusztus 1-jén 23 óra 45 perc körül előállítottak a rendőrjárőrök egy békéscsabai férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy soha nem volt jogosítványa. A 27 éves férfit a Békéscsabai Rendőrkapitányság szabálysértési őrizetbe vette, és engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt a rendőrök három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.