Baleseteknél helyszíneltek és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek Békés megyében

Békés megyében, 2019. augusztus 1-jén két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Battonya külterületén, 7 óra után néhány perccel őzzel ütközött egy személygépkocsi, majd letért az útról és nekicsapódott egy fának. A mentők a jármű vezetőjét súlyos sérüléssel vitték kórházba.


Békésen, a Táncsics Mihály utca és a Lengyel Lajos utca kereszteződésében, 11 óra körül egy motorkerékpárral közlekedő férfi a baleset elkerülése érdekében fékezett. A motoros a fékezés után elesett és súlyosan megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 1-jén 20 óra előtt néhány perccel Békéscsabán, a Mokry utcában. Egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfinál az alkoholszonda pozitív értéket jelzett. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.

Close