Közösségi oldalaink

Belföld

Baleseteknél és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök Békés megyében

Békés megyében 2021. május 19-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőberény külterületén 10 óra 45 perc körül egy személyautó hátulról nekicsúszott egy útfelbontás jelzőlámpájánál álló tehergépkocsinak. A személygépkocsi utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Szarvas külterületén 15 óra 30 perc körül gyalogossal ütközött egy motorkerékpáros, a balesetben mindketten súlyosan megsérültek.

Egy órával később Szarvason, a Deák Ferenc utca és a Tessedik Sámuel utca kereszteződésében egy kerékpáros nekiütközött egy személygépkocsinak. A kerékpáros férfi könnyebben megsérült.


A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2021. május 19-én két helyszínen intézkedtek ittas járművezetés gyanúja miatt.

Először 8 óra körül Kunágotán, a Rákóczi utcában ellenőriztek egy traktorral közlekedő férfit.

Három órával később Dombiratos külterületén igazoltattak szintén egy mezőgazdasági vontatót vezető férfit. Mindkettőjüknél alkoholfogyasztást jelzett a szonda, a rendőrjárőrök ezért a kunágotai és a nagybánhegyesi férfit is előállították a rendőrkapitányságra. Miután további légalkoholmérések is igazolták azt, hogy ittasan vezettek, elvették a jogosítványukat és büntetőfeljelentést tettek ellenük – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!