Közösségi oldalak

Belföld

Baleseteknél és engedély nélküli vezetés miatt intézkedtek a rendőrök Békés megyében

Békés megyében 2022. szeptember 16-án három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mezőberényben, a Kodály utcában 4 óra 45 perc körül egymásnak hajtott két személygépkocsi. A balesetben négyen sérültek meg, ketten könnyebben, ketten súlyosan.

Szarvason, a Strand utca és a Szent István utca kereszteződésében 10 óra körül egy személygépkocsival közlekedő férfi nem adott elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A mentők a biciklist nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba.

Három órával később Méhkerék külterületén két autó sodródott árokba egy ütközést követően. Az egyik személyautó vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán 2022. szeptember 16-án 20 óra 50 perckor előállítottak a rendőrök egy 22 éves férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy vezetői engedéllyel nem rendelkezett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a megyeszékhelyi férfit engedély nélküli vezetés szabálysértés miatt őrizetbe vette, és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.