Balesetek és ittas járművezetés gyanúja miatt történtek rendőri intézkedések

Békés megyében, 2019. augusztus 20-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre, tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsaba külterületén, 12 óra 45 perc körül egy személygépkocsi összeütközött egy motorkerékpárral közlekedő férfival. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba. Gyula külterületén, 19 óra 15 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és árokba csúszott. A balesetben a jármű vezetője és utasa is könnyű sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2019. augusztus 20-án 8 óra 45 perc körül, Békéscsabán, a Lencsési úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszonda pozitív értéket jelzett, ezért a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a békéscsabai férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.