Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Vésztőn, Szeghalmon és Békéscsabán, őrizetbe vétel Békésszentandráson

Békés megyében, 2020. november 10-én a Vésztőn történt halálos baleseten kívül, további két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szeghalmon, a Szelesi Újtelep utcában 7 óra 30 perc körül egy személyautó nekiütközött egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfinek. A balesetben a férfi könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsaba külterületén 20 óra 30 perc körül összeütközött két kerékpáros. Az egyik biciklis, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérülést szenvedett.

Békésszentandráson, a Fő utcából 2020. november 10-én 17 óra körül előállítottak a rendőrök egy orosházi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a bíróság eltiltotta a járművezetéstől. A Szarvasi Rendőrkapitányság a 46 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és a rendőrkapitányság munkatársai három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!