Közösségi oldalak

Belföld

Rendőrségi hírek Békés megyéből

Súlyos sérüléssel járó balesetnél helyszíneltek, embercsempészéssel gyanúsítható román állampolgárokat fogtak el és kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak egy férfinél a rendőrök.

Vésztőn, a Vásártér utca és a Kossuth Lajos utca kereszteződésében 2023. szeptember 18-án 11 óra 45 perc körül egy személygépkocsit vezető férfi átment a körforgalom kiemelt szegélyén és egy villanyoszlopnak ütközve állt meg. A balesetben a férfi súlyosan megsérült.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság Bűnügyi Igazgatósága 2023. szeptember 18-án embercsempészés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt őrizetbe vett két román állampolgárt. Egyiküket a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság mezőhegyesi körzeti megbízottja fogta el 11 óra körül Mezőhegyesen. Ő két, órákkal korábban a város külterületén elfogott, Magyarországra illegálisan érkezett, magukat pakisztáni állampolgárnak valló külföldit vitt volna tovább Nyugat-Európa felé. A másik férfi kistehergépkocsival szállított 16 határsértőt, őt a Battonya Határrendészeti Kirendeltség rendőrei 19 óra körül tartóztatták fel Mezőhegyes külterületén.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2023. szeptember 18-án büntetőeljárást indított egy sarkadkeresztúri férfi ellen, mert kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket találtak nála és a gyorsteszt is azt mutatta, hogy kábítószert fogyasztott – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!