Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Tótkomlóson és Békéscsabán, elfogás Mezőberényben

Békés megyében 2020. november 21-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Tótkomlóson, a Béla király utca és a Széchenyi utca kereszteződésében 8 óra 30 perc körül egy személyautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elütötte. A mentők a biciklist könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Békéscsaba külterületén 15 óra körül egy személygépkocsi hátulról nekiütközött egy másik autónak. A balesetben az utóbbi jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Mezőberényben 2020. november 21-én, 16 óra 15 perc körül a rendőrök elfogtak egy sarkadi férfit, akinek zaklatás vétség miatt a Gyulai Törvényszék elrendelte a körözését. A 36 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra, ahol a nyomozók őrizetbe vették – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

YouTube csatorna

Médiapartnerek




Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!