Közösségi oldalaink

Belföld

Baleset Szeghalmon és Dévaványán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Gyulán

Békés megyében 2021. október 13-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről értesítették a rendőrséget – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Szeghalom külterületén, a 47-es számú főúton 18 óra körül egy személyautóval közlekedő férfi egy másik személygépkocsi előzésébe kezdett, de nem tudta a manővert szabályosan befejezni, mert egy autó jött vele szembe. Azért, hogy elkerülje a balesetet hirtelen jobbra kormányozott, összeütközött a vele azonos irányba haladó járművel, majd az útról lesodródott. A 26 éves férfit a mentők súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később Dévaványán, a Hunyadi János utca és a Rákóczi utca kereszteződésében egy személygépkocsi és egy kerékpáros ütközött össze, a biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. október 13-án 18 óra 15 perc körül Gyulán, egy bevásárlóközpont parkolójában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett pozitív értéket az alkoholszonda. A rendőrjárőrök a férfit orvosi vizsgálatra, mintavételre vitték, majd elvették a jogosítványát és büntetőfeljelentést tettek ellene.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!