Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Szeghalmon és Békéscsabán, piás sofőrök buktak meg Gyomaendrődön és Szarvason

Békés megyében 2022. március 11-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szeghalom külterületén 7 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi elütött egy kerékpáros férfit. A balesetben a biciklis férfi súlyos sérülést szenvedett.

Békéscsabán, a Posta közben 17 óra 30 perc körül egy teherautó tolatás közben nekiütközött egy kerékpárral közlekedő nőnek, aki elesett és könnyebben megsérült.

Békés megyében 2022. március 11-én két férfi ellen indított büntetőeljárást a rendőrség, mert eltiltás hatálya alatt vezettek. Egyikük Gyomendrődön, a Bajcsy-Zsilinszky úton közlekedett személygépkocsival, amikor a rendőrök leállították. Annak ellenére ült volán mögé, hogy a Békési Rendőrkapitányság 2022. április 24-éig eltiltotta a járművezetéstől.

A másik férfit Szarvason, a Vasút utcában igazoltatták, ő is személygépkocsit vezetett úgy, hogy a Szarvasi Rendőrkapitányság 2022. április 4-éig ezt megtiltotta neki. A rendőrök azért, mert az eltiltás ellenére vezettek, mindkét férfit három napon belül bíróság elé állíthatják – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.