Baleset Szarvason és Gyulán, ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Vésztőn

Békés megyében, 2020. június 9-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Szarvason, a Szabadság úton, 9 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Szabadság úton, egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpáros nőnek. Fotó: police.hu

Gyulán, a Béke sugárúton, 12 óra 30 perc körül egy gyalogos nő szabálytalanul akart átmenni az úton és elütötte egy személygépkocsi. A mentők a nőt súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. június 9-én 18 óra 45 perc körül Vésztőn, a Toldi utca és a Széchenyi utca kereszteződésében. Egy segédmotor-kerékpárral közlekedő férfinél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A vésztői férfit a rendőrök előállították, majd miután a Szeghalmi Rendőrkapitányságon végzett további két légalkoholmérés eredménye is pozitív lett nála, büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértés miatt is indult ellene eljárás, mert jogosítvány nélkül vezetett és utast is vitt a motoron – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.