Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Sarkadon, elfogás Gyomaendrődön, garázdaság Geszten

Békés megyében, 2020. január 21-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Sarkadon, az Árpád fejedelem tér és a Kossuth utca kereszteződésében, 21 óra körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy másik autó vezetőjének és összeütköztek. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Szarvasi Rendőrkapitányság rendőrjárőrei 2020. január 22-én elfogtak egy dobozi férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot. A 33 éves R. Csaba a kijelölt időpontban nem kezdte meg a rá jogerősen kiszabott szabadságvesztése letöltését. A rendőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Geszten, egy intézmény udvarán kiabált egy férfi 2020. január 21-én 15 óra előtt néhány perccel. Fenyegette és szidalmazta az ott dolgozókat, és többször belerúgott egy ajtóba. A rendőrség garázdaság miatt büntetőeljárást indít ellene.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!