Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Orosházán és Csabacsűdön, ittas vezetés miatt vették el a 66 éves orosházi férfi jogsiját

Békés megyében 2021. december 3-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában 16 óra 30 perc körül egy autóbusz vezetője azért, hogy elkerülje egy személygépkocsival az ütközést, vészfékezett. A buszon utazó egyik utas könnyebben megsérült.

Két órával később egy személyautó vezetője Csabacsűdön, a Zrínyi Miklós utcából úgy hajtott fel a 44-es számú főútra, hogy nem adott elsőbbséget és összeütközött egy másik autóssal. A mentők az előbbi jármű vezetőjét súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 3-án 11 óra 30 perc körül Orosházán, a Bajcsy-Zsilinszky utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél az alkoholszondás ellenőrzéskor felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan vezetett. A rendőrök előállították, majd miután még két mérés eredménye lett pozitív, elvették a 66 éves orosházi férfi vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.