Baleset Orosházán és Békéscsabán, szabálysértés Sarkadon

Békés megyében, 2020. november 25-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Orosháza külterületén 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi letért az útról és oszlopnak ütközött. A balesetben a jármű vezetője könnyű sérülést szenvedett.

Békéscsabán, az Orosházi úton 10 óra 30 perc körül egy segédmotoros-kerékpárral közlekedő férfi nekiütközött egy autónak. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később szintén Békéscsabán, a Mednyánszky utca és a Luther utca kereszteződésében tehergépkocsi kerékpárost ütött el. A kerékpáros nő, aki egy gyalogos-átkelőhelyen akart áthajtani, elesett és súlyosan megsérült.

Sarkadon, a Kossuth utcából 2020. november 25-én, 11 óra körül előállítottak a rendőrök egy sarkadi férfit. Személygépkocsit vezetett annak ellenére, hogy korábban a rendőrség eltiltotta a járművezetéstől. A Sarkadi Rendőrkapitányság a 25 éves férfit járművezetés az eltiltás hatálya alatt szabálysértés miatt őrizetbe vette és három napon belül bíróság elé állíthatja – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.