Baleset Orosházán és Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja Orosházán

Békés megyében, 2020. február 10-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán, az Orosházi út melletti kerékpárúton, 14 óra 45 perc körül nekihajtott egy elektromos szekrénynek és könnyebben megsérült egy kerékpáros férfi.

Szintén Békéscsabán, az Orosházi út és a Povázsai Máté utca kereszteződésében, 17 óra 15 perc körül egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy személygépkocsinak és összeütköztek. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.

Fél órával később Orosházán, a Rákóczi út és a Thököly utca kereszteződésében egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és összeütköztek. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. február 10-én 18 óra 45 perc körül Orosházán, a Gádorosi úton. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A nagyszénási férfit a rendőrök előállították, majd miután a rendőrkapitányságon végzett mérések eredménye is pozitív lett nála, elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene.