Baleset Orosházán, elfogás Battonyán, lopás Gyulán

Békés megyében, 2019. február 11-én egy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre. Orosházán, a Dózsa György utca és a Fürdő utca kereszteződésében, 12 óra 45 perc körül egy személygépkocsi nem adott elsőbbséget és nekiütközött egy elektromos kerékpárral közlekedő férfinak. A mentők a férfit súlyos sérüléssel vitték kórházba.


A battonyai közúti határátkelőhelyen, 2019. február 11-én, 4 óra 30 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett. Az ellenőrzéskor a rendőrök megállapították, hogy garázdaság bűntett miatt a Győri Járásbíróság elfogatóparancsot adott ki ellene. A 39 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra, ahol őrizetbe vették és értesítették a körözését elrendelő bírót.

A Gyulai Rendőrkapitányság lopás gyanúja miatt vett őrizetbe egy gyulai férfit 2019. február 11-én. A gyanú szerint a 32 éves M. Zsolt korábban többször is lopott gyulai italozókból. Őrizetlenül hagyott táskát, telefont, kabátot vitt el, de olyan is elfordult, hogy egy büfékocsiba tört be és pénzt, dohányárut, üdítőitalt lopott onnan. A rendőrség a 32 éves férfit lopás elkövetésével gyanúsítja. A nyomozók azt is vizsgálják, hogy a férfi más hasonló vagyon elleni bűncselekményt követett-e el, informálta portálunkat Feuerwerker Béla a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close