Közösségi oldalak

Belföld

Baleset miatt teljes útlezárás Békéscsaba közelében

Három személygépkocsi ütközött Békéscsaba és Csabaszabadi között. A baleset helyszínét a közlekedők Újkígyós felé tudják elkerülni.

Békéscsaba és Csabaszabadi között 2021. február 25-én 13 óra előtt néhány perccel összeütközött három személygépkocsi. A balesetben az elsődleges információk szerint négyen sérültek meg. A rendőrség a helyszínelés miatt 13 óra 15 perckor az utat teljes szélességében lezárta, a közlekedők az érintett útszakaszt Újkígyós felé tudják elkerülni – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

A rendőrség a járművezetők megértését és türelmét kéri!

15:40

Félpályán megindult a forgalom Békéscsaba közelében

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást Békéscsaba és Csabaszabadi között, ahol korábban összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. A balesetben hárman sérültek meg. A rendőrség a helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást 15 óra 20 perckor feloldotta, a forgalom egy sávon megindult – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

18:25

Megszűnt a forgalomkorlátozás Békéscsaba közelében

Megszűnt a forgalomkorlátozás Békés megyében, a Békéscsaba és Csabaszabadi közötti úton, ahol 2021. február 25-én 13 óra előtt néhány perccel összeütközött két személygépkocsi és egy kisteherautó. A helyszínelés és a műszaki mentés befejeződött, a rendőrség a félpályás útlezárást is feloldotta. A forgalom mindkét sávon zavartalanul halad – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.