Közösségi oldalak

Belföld

Baleset miatt teljes útlezárás a 44-es főúton Gyulánál

Személygépkocsi ütközött össze egy kisbusszal a 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán. A helyszínelés miatt teljes útlezárás van.

A 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán, a Csabai úti és a Szabadkígyósi úti körforgalom között 2021. március 11-én 15 óra 45 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kisbusznak és összeütköztek. A balesetben hárman megsérültek. Az elkerülő út érintett szakaszát a rendőrség teljes szélességében lezárta, a forgalmat Gyula belvárosa felé, illetve a Kétegyházi úti körforgalom irányába terelik – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri.

20:55

Megszűnt az útlezárás, mindkét sávon zavartalanul halad a forgalom

A rendőrség befejezte a helyszínelést 44-es számú főút Gyulát elkerülő szakaszán, a Csabai úti és a Szabadkígyósi úti körforgalom között, ahol korábban egy személygépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kisbusznak és összeütköztek. A forgalom 2021. március 11-én 19 óra 30 perctől mindkét sávon zavartalanul halad. A baleset okát és körülményeit a Gyulai Rendőrkapitányság vizsgálja – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy.