Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Mezőberényben, közokirat-hamisítás a határon, ittas járművezetés gyanúja Orosházán

Mezőberényben, a Zrínyi sugárút és a Kinizsi Pál utca kereszteződésében 2021. december 15-én 16 óra körül személygépkocsi kerékpárossal ütközött. A baleset azért történt, mert az autó vezetője nem adott elsőbbséget a biciklis nőnek. A nő könnyű sérülést szenvedett.

Közokirat-hamisítás gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 15-én, Battonyán. A közúti határátkelőhelyen kilépésre jelentkezett egy román férfi egy bolgár honosságú személygépkocsival. Az ellenőrzését végző határrendészek megállapították, hogy a jármű forgalmi engedélye és műszaki érvényesítő lapja hamis, a jármű egyedi azonosító jelét valószínűleg meghamisították. Az autót a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság lefoglalta és az ügyben büntetőeljárást indított, a nyomozók a román férfi gyanúsítottként kihallgatták.

Ittas járművezetés gyanúja miatt indult büntetőeljárás egy férfi ellen 2021. december 15-én, az Orosházi Rendőrkapitányságon. A 41 éves férfi személygépkocsit vezetett, a rendőrök 18 óra 45 perc körül állították le Orosházán, a Szentesi úton. Három légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála, ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.