Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Medgyesegyházán, Békéscsabán és Szarvason

Békés megyében 2021. július 6-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Ahogyan arról korábban beszámoltunk, Medgyesegyházán, a Gárdonyi utca és az Áchim András utca kereszteződésében 16 óra 20 perckor egy kerékpáros nem adott elsőbbséget egy tehergépkocsinak és összeütköztek. A kerékpáros férfi a kórházba szállítását követően, 19 óra 15 perckor életét vesztette.

Békéscsabán, a Pataky László utca és a dr. Francisci Dániel utca kereszteződésében 17 óra körül szintén elsőbbségadás elmulasztása miatt összeütközött két személygépkocsi, majd az ütközés után az egyik autó nekiment egy álló kocsinak. A balesetben az egyik jármű vezetője könnyebben megsérült.

Ugyanebben az időben Szarvason, a Vajda Péter utca és a Gyóni Géza utca kereszteződésében egy motorkerékpáros nekiütközött egy teherautónak és súlyos sérülést szenvedett.

Medgyesegyházán, a Szondy utca és az József Attila utca kereszteződésében 20 óra 30 perc körül egy tehergépkocsi kerékpárossal ütközött. A biciklis nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság kommunikációs munkatársa.