Baleset Kunágotán és Kétegyházán, őrizetbe vétel és egy piás sofőr Békéscsabán

Kunágotán, a Dózsa utca és a Rákóczi utca kereszteződésében, 2019. július 13-án 5 óra 45 perc körül egy személygépkocsi kanyarodás közben letért az útról és árokba csúszott. Az autó vezetője könnyebben megsérült.

Kétegyháza külterületén, 2019. július 13-án 20 óra 45 perc körül egy személygépkocsi egy balra ívelő kanyar után fának ütközött. A jármű vezetője és utasa is megsérült, mindkét férfit könnyű sérüléssel vitték kórházba a mentők.

A Békéscsabai Rendőrkapitányság 2019. július 13-án őrizetbe vett egy 40 éves békéscsabai férfit, mert Békéscsabán, egy társasház előtti kerékpártárolóból el akarta vinni egy nő lezáratlan kerékpárját. A lakók megzavarták, ezért a kerékpárt végül ott hagyta, majd elmenekült. A rendőrök elfogták és lopással elkövetett tulajdon elleni szabálysértés miatt három napon belül bíróság elé állíthatják.

Ittas járművezetés gyanúja miatt állítottak elő a rendőrök egy nőt 2019. július 13-án 23 óra körül Békéscsabán, a József Attila utcából. Az igazoltatás helyszínén és a Békéscsabai Rendőrkapitányságon végzett légalkoholmérések eredménye is pozitív lett nála, ezért a rendőrök elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Close