Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Kondoroson és Békéscsabán, ittas járművezetés Muronyban, kábítószer birtoklás gyanúja Szeghalmon

Békés megyében, 2020. október 10-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.


Kondoroson, a Szénási úton 15 óra 30 perc körül összeütközött két személygépkocsi. A balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek.

Két órával később Békéscsaba külterületén egy robbanómotoros kerékpárral közlekedő férfi nekihajtott a szalagkorlátnak és elesett. A mentők a férfit, akinél felmerült az ittasság gyanúja, könnyű sérüléssel vitték kórházba.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrjárőrök 2020. október 10-én, 14 óra 45 perc körül Muronyban, a Juhász utcában. Egy békési autósnál pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A jármű vezetőjét a rendőrök előállították a Békési Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért a rendőrjárőrök büntetőfeljelentést tettek az 54 éves férfi ellen.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság nyomozói egy 24 éves férfi ellen indítottak büntetőeljárást kábítószer birtoklás vétség gyanúja miatt 2020. október 10-én. A szeghalmi férfit 22 óra 15 perckor Szeghalmon, a Hunyadi utcában ellenőrizték a rendőrök, amikor ruhájában kábítószer gyanúját keltő növényi törmeléket és az őrléséhez szükséges eszközt találtak. A gyorsteszt pedig kábítószer-fogyasztást jelzett nála. A rendőrség a lefoglalt növény kábítószer hatóanyag-tartalmát szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!