Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Geszten, őrizetbe vétel Orosházán, ittas járművezetés gyanúja Békéscsabán

Geszten, a Kossuth Lajos utca és a Temető utca kereszteződésében, 2020. november 19-én 13 óra 20 perckor összeütközött két személygépkocsi. Mindkét autó árokba sodródott, az egyik jármű vezetője és utasa könnyebben megsérült.

Az Orosházi Rendőrkapitányság 2020. november 19-én őrizetbe vett egy 51 éves pusztaföldvári férfit, akinek a Gyulai Járásbíróság információs rendszer felhasználásával elkövetett csalás, valamint lopás miatt rendelte el a körözését.

Ittas járművezetés miatt intézkedtek a rendőrök 2020. november 19-én 22 óra körül Békéscsabán, a Mokos József utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél jelzett alkoholfogyasztást a szonda. A férfit előállították a rendőrkapitányságra, ahol újabb két légalkoholmérés eredménye lett pozitív nála. A rendőrök ezért elvették a vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene – tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

YouTube csatorna

Médiapartnerek
Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!