Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Gádoroson, Békéscsabán, Gyomaendrődön és Mezőberényben

Békés megyében 2022. szeptember 23-án négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Gádoroson, a Fő utcában 5 óra után néhány perccel egy személygépkocsi vezetője letért az útról, nekiösszeütközött egy álló autónak és nekitolta egy előtte várakozó kocsinak. A balesetben hárman könnyű sérülést szenvedtek.

Békéscsabán, az Andrássy út és a Gyóni Géza utca kereszteződésében 11 óra körül összeütközött két kerékpáros. A biciklisek elestek és egyikük könnyű sérülést szenvedett.

Két órával később Gyomaendrődön, a Fő út és az Attila utca kereszteződésében egy kerékpáros férfi nem adott elsőbbséget egy motorosnak és összeütköztek. A biciklis férfi, akinél felmerült az ittasság gyanúja könnyebben megsérült.

Mezőberényben, a Rákóczi sugárút és a Gyomai út kereszteződésében 15 óra 15 perc körül egy személyautó vezetője nekiütközött egy kerékpárosnak, aki elesett és nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett – tájékoztatta portálunkat Szarvas Ágnes r. őrmester a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.