Baleset és ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök

Békéscsabán, a Kazinczy lakótelepen 9 óra 45 perc körül egy kisteherautó elütött egy kerékpárral közlekedő nőt, aki elesett és könnyű sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2020. november 3-án 14 óra 30 perc körül Békéscsabán, a Szent László utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. A 43 éves férfit a rendőrjárőrök előállították a Békéscsabai Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene. Emellett szabálysértési eljárás is indult a budakalászi férfi ellen, mert jogosítvánnyal nem rendelkezik.

Ezután Újkígyóson, a Jókai utcában 19 óra 30 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy újkígyósi férfit, aki kisteherautóval közlekedett. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért a rendőrök az 59 éves férfivel szemben is feljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyét – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.