Baleset és garázdaság Békéscsabán, ittas sofőr Szeghalmon

Békéscsabán balesetnél helyszíneltek és garázdaság miatt intézkedtek, Szeghalmon pedig ittas járművezetés gyanúja miatt indítottak eljárást a rendőrök, tájékoztatta portálunkat Tűri Zsanett c. r. zászlós a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Békéscsabán, az Orosházi út és a Thököly utca kereszteződésében 2019. február 2-án 16 óra körül személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt. Egy személyautót vezető nő jobbra, az Orosházi útra akart kanyarodni, amikor összeütközött egy neki jobbról érkező kerékpárossal. A biciklis férfi, akinél felmerült a gyanúja annak, hogy ittasan közlekedett könnyebben megsérült. Az ütközés után a kerékpáros felállt a földről és rángatni kezdte a kocsi egyik ajtaját. Ekkor odalépett hozzá egy férfi, akit szóváltás nélkül ököllel arcon ütött. A bántalmazott férfi könnyű sérülést szenvedett. A Békéscsabai Rendőrkapitányság a 22 éves kondorosi férfi ellen garázdaság vétség elkövetésének gyanúja miatt büntetőeljárást indított, de emellett vizsgálják a közlekedési baleset okát és körülményeit is.

Szeghalmon, a Kinizsi utcában, 2019. február 2-án 21 óra körül igazoltattak a rendőrök egy személygépkocsit vezető férfit. Az alkoholszonda ittasságot jelzett nála, ezért előállították a rendőrkapitányságra. Az ott végzett légalkohol mérések eredménye is pozitív lett, ezért a Szeghalmi Rendőrkapitányság ittas járművezetés gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene és elvették a vezetői engedélyét

Close