Baleset, elfogások és ittas járművezetés gyanúja miatt történt rendőri intézkedés Békés megyében

Gyulán, a Vértanúk útja és a Bajza utca kereszteződésében, a gyalogos-átkelőhelyen 2019. augusztus 15-én 12 óra körül egy személygépkocsi három gyalogost ütött el. A gyalogosok könnyű sérülést szenvedtek.

A Sarkadi Rendőrkapitányság 2019. augusztus 15-én őrizetbe vett egy sarkadi férfit. A 26 éves fiatalember ellen a Gyulai Törvényszék adott ki elfogatóparancsot lopás bűncselekmény elkövetése miatt.

A Mezőkovácsházi Rendőrkapitányság rendőrei 2019. augusztus 15-én elfogtak egy kunágotai férfit, aki ellen a Gyulai Törvényszék testi sértés miatt adott ki elfogatóparancsot. A rendőrök a 22 éves férfit előállították a Gyulai Törvényszékre.

Orosházán, 2019. augusztus 15-én 21 óra körül előállítottak a rendőrök egy nőt, aki a gyanú szerint ittasan vezetett. Személygépkocsival közlekedett a Szentesi úton, amikor leállították. Az alkoholszondás ellenőrzés eredménye pozitív lett nála, majd a rendőrkapitányságon végzett újabb két mérés is megerősítette az ittasság gyanúját. A rendőrök elvették a nő vezetői engedélyét és büntetőfeljelentést tettek ellene, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM