Baleset Doboz külterületén, Sarkadon, Mezőkövácsházán és Szarvason

Békés megyében, 2019. szeptember 27-én négy személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Doboz külterületén, 7 óra 12 perckor összeütközött két személygépkocsi. A balesetben ketten könnyebben megsérültek.

Doboz külterületén, két személygépkocsi ütközött össze. Fotó: police.hu

Sarkadon, az Árpád fejedelem tér és a Veress Ferenc utca kereszteződésében, 11 óra 30 perc körül egy személygépkocsi és egy segédmotor kerékpárral közlekedő férfi ütközött össze. A motor vezetője súlyosan megsérült.

Mezőkovácsházán, a Deák Ferenc utcában, 16 óra után 10 perccel egy kerékpáros férfi, aki a gyanú szerint ittasan közlekedett, nekiment egy álló kisteherautónak és súlyosan megsérült.

Néhány perccel később Szarvason, a Szabadság úton személygépkocsi kerékpáros gyermeket ütött el. A 6 éves fiú könnyű sérülést szenvedett.

Szarvason, a Szabadság úton, személygépkocsi kerékpáros gyermeket ütött el. Fotó: police.hu

A balesetek körülményeit az illetékes rendőrkapitányságok vizsgálják, tájékoztatta portálunkat Vargáné Dr. Szombati Andrea r. őrnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!