Baleset Dévaványán, Békésen és Csabaszabadin

Békés megyében, 2020. július 31-én három személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.


Dévaványán, az Eötvös utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében, 6 óra után néhány perccel egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és összeütközött egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfival, aki elesett és könnyebben megsérült.

Dévaványán, az Eötvös utca és a Deák Ferenc utca kereszteződésében, egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget és összeütközött egy segédmotoros kerékpárral. Fotó: police.hu

Békésen, a Csabai utcában, 16 óra 15 perc körül hátulról egymásnak ütközött három személygépkocsi. A balesetben az egyik autó utasa nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett.

Békésen, a Csabai utcában, hátulról egymásnak ütközött három személygépkocsi. Fotó: police.hu

Csabaszabadi külterületén, 19 óra előtt néhány perccel egy kisteherautó vezetője letért az útról, árokba csúszott és nekiütközött egy fának. A jármű vezetője megsérült, sérülése nem súlyos.

Csabaszabadi külterületén, egy kisteherautó vezetője letért az útról, árokba csúszott és nekiütközött egy fának. Fotó: police.hu
Close