Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Dévaványa és Békéssámson külterületein, balhé egy négyes koccanás után Békéscsabán

Békés megyében 2022. október 14-én két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Mint azt portálunk korábban megírta, Dévaványa külterületén, 15 óra 30 perc körül egy személygépkocsi lesodródott az útról és árokba borult. A balesetben a jármű két utasa sérült meg, egyikük könnyebben, a másik súlyosan.

Békéssámson külterületén, 19 óra 15 perc körül egy tehergépkocsi vezetője nem tartott kellő követési távolságot és nekiment az előtte egy kereszteződésnél elsőbbségadás miatt megálló személyautónak. A balesetben az elől lévő kocsi vezetője könnyebben megsérült.

Békéscsabán, a Gyulai úton 2022. október 14-én 15 óra körül egy autós későn vette észre az előtte álló járműveket és a leghátsónak nekiütközött. A meglökött autó nekicsapódott az előtte lévőnek, illetve az is nekiütközött még egy kocsinak. Így összesen négy autó volt érintett a balesetben. Senki nem sérült meg, de a sorban utolsóként álló kocsi vezetője kiszállt és számonkérte a sort összetoló autóst, majd a szóváltás közben meg is ütötte őt és utasát.

Az utas könnyű sérülést szenvedett. Az erőszakosan fellépő férfit a rendőrök előállították és a Békéscsabai Rendőrkapitányság garázdaság vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt büntetőeljárást indított ellene – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.