Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békésen, kábítószer birtoklás gyanúja Gyulán, körözés alapján intézkedtek Békéscsabán

Békésen, a Vásárszél utcai járdán 2020. október 8-án, 17 óra 15 perc körül összeütközött két kerékpáros, akik közül az egyik biciklis súlyos sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Békés Megyei Rendőr-főkapitányság rendőrei 2020. október 8-án, 12 óra előtt néhány perccel Békéscsabán elfogtak egy 43 éves nőt, akinek csalás gyanúja miatt körözését rendelte el a Békéscsabai Rendőrkapitányság. Emellett a Szolnoki Törvényszék elfogatóparancsot adott ki ellene, mert nem kezdte meg a büntetése letöltését. A békéscsabai nőt a rendőrjárőrök Gyulára, a Békés Megyei Büntetés-végrehajtási Intézetbe vitték.

Kábítószer gyanúját keltő anyagot találtak a rendőrök egy személygépkocsiban 2020. október 8-án Gyulán. Az autóban négyen ültek, két utasnál a gyorsteszt kábítószer-fogyasztást jelzett. A Gyulai Rendőrkapitányság nyomozói ezért kábítószer birtoklás gyanúja miatt kihallgatták a két férfit. A rendőrség a lefoglalt növény törmelék kábítószer hatóanyag-tartalmát igazságügyi szakértővel vizsgáltatja meg – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!