Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békésen és Mezőhegyes külterületén, ittas járművezetés Gyulán, garázdaság Magyarbánhegyesen

Személyi sérüléssel járó közúti közlekedési baleset történt 2023. május 23-án 10 óra 20 perc körül Békésen, a Szentpálsor utcában. Egy kerékpáros nő, aki a járdán közlekedett, úgy hajtott fel az útra, hogy nem adott elsőbbséget egy szemből érkező személyautónak. A nő elesett és súlyos sérülést, csuklótörést szenvedett.

Mezőhegyes külterületén, 2023. május 23-án 16 óra 15 perc körül egy elektromos kerékpárral közlekedő nő, nagy ívben balra akart kanyarodni, de a kanyarodási szándékát nem jelezte. A mögötte érkező személyautó vezetője éppen ki akarta kerülni őt, de eközben elsodorta. A kerékpáros könnyebb sérüléseket szenvedett.


A rendőrség segélyhívó központjába 2023. május 23-án 11 óra 40 perc körül tett bejelentést egy gyulai férfi arról, hogy egy számára ismeretlen nő kocsival behajtott az udvarára és nem akar elmenni onnan. A kiérkező rendőrök a helyszínen nem tudták megállapítani a nő személyazonosságát, mert iratot nem tartott magánál, és beszélni is nehezen tudott. Mivel az alkoholszondás ellenőrzés pozitív eredményt mutatott nála, előállították a gyulai kórházba, ahol a vizsgáló orvos erősen ittas állapotúnak minősítette. A Gyulai Rendőrkapitányság rendőrei a nő ellen járművezetés ittas állapotban vétség miatt büntetőeljárást indítottak.

Magyarbánhegyesen 2023. május 23-án, 19 óra 30 perc körül szóváltásba keveredett egymással két férfi. A vita hevében az egyik férfi megütötte a másikat, aki az arcán könnyebben megsérült. A történtek miatt a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságon garázdaság vétség miatt büntetőeljárás indult – tájékoztatta portálunkat Deményné Tűri Zsanett r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

RSS Sportklub hírek

YouTube csatorna

RSS Időjárás

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!