Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabánál, elfogás Gyomaendrődön, garázdaság gyanúja Orosházán

Békéscsaba külterületén 2021. január 22-én 17 óra 45 perc körül fékezett, megcsúszott és elesett egy segédmotoros kerékpárral közlekedő férfi. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Gyomaendrődön, 2021. január 22-én 10 óra 45 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy gyomaendrődi férfit, akinek garázdaság miatt rendelte el körözését a Szarvasi Rendőrkapitányság. A 44 éves férfit a rendőrök előállították a Gyomaendrődi Rendőrőrsre, ahol a nyomozók gyanúsítottként kihallgatták és őrizetbe vették.

Vita alakult ki két férfi között 2021. január 22-én 18 óra 45 perc körül Orosházán. A nézeteltérés során az egyik férfi kihozott a házából egy baltát, amellyel kétszer vitapartnere autójára ütött. A rendőrök a 32 éves férfit előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra, ahol garázdaság gyanúja miatt indult ellene büntetőeljárás – tájékoztatta portálunkat Feuerwerker Béla c. r. alezredes, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.