Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán, közokirat-hamisítás gyanúja Méhkeréken, elfogások Mezőkovácsházán

Békéscsabán, az Irányi utca és a Justh Gyula utca kereszteződésében 2021. február 4-én 12 óra körül egy kisteherautó vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő férfinak és elütötte. A mentők a férfit nyolc napon belül gyógyuló sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A méhkeréki közúti határátkelőhelyen 2021. február 4-én 18 óra 30 perc körül egy román állampolgárságú férfi kilépésre jelentkezett egy román honosságú kistehergépkocsival. Az ellenőrzését végző rendőrök megállapították, hogy a járműhöz kapcsolt utánfutó műszaki érvényességét igazoló adatlapját meghamisították. A 25 éves férfit ezért előállították a Kötegyáni Határrendészeti Kirendeltségre, ahol a Sarkadi Rendőrkapitányság nyomozói közokirat-hamisítás gyanúja miatt kihallgatták.

Mezőkovácsházán, a Bethlen Gábor utcában 2021. február 4-én 7 óra 30 perc körül a rendőrjárőrök elfogtak egy mezőkovácsházi férfit, akinek a Battonyai Járásbíróság garázdaság miatt elrendelte a körözését. A rendőrök az 54 éves férfit előállították a Mezőkovácsházi Rendőrkapitányságra és értesítették a körözését elrendelő bíróságot. Negyed órával később szintén Mezőkovácsházán, az Árpád utcában a rendőrjárőrök elfogtak egy másik férfit. Ellene is garázdaság miatt adott ki elfogatóparancsot a Battonyai Járásbíróság. A 43 éves mezőkovácsházi férfi ügyének bírósági tárgyalásáig őrizetben marad.