Baleset Békéscsabán, ittas járművezetés gyanúja Sarkadon és Orosházán

Békéscsabán, a Pozsonyi utca és a Tompa utca kereszteződésében 2021. szeptember 18-án 8 óra 30 perc körül egy személygépkocsi vezetője nem biztosított elsőbbséget egy kerékpárosnak és összeütköztek. A biciklis nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

Két ittas járművezetéssel gyanúsítható férfival szemben intézkedtek a rendőrök 2021. szeptember 18-án Békés megyében. Sarkadon, a Hársfa utcából 12 óra körül egy autóval közlekedőt, majd 15 óra 15 perc körül Orosházáról, a Bajcsy-Zsilinszky utcából szintén egy személygépkocsi-vezetőt állítottak elő.

Mindkét járművezető alkoholt fogyasztott mielőtt elindult. A rendőrjárőrök az orosházi férfi ellen büntetőfeljelentést tettek és elvették a vezetői engedélyét. A sarkadi férfi ellen is büntetőeljárás indult, illetve ellene szabálysértési feljelentést is tettek a rendőrök, mert nem volt nála a jogosítványa – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Copyright © 2015-2021 KELETEN.HU – IMPRESSZUM