Közösségi oldalak

Belföld

Baleset Békéscsabán és Orosházán, ittas járművezetés gyanúja Tótkomlóson és Békéssámsonon

Békés megyében 2021. december 16-án két személyi sérüléssel járó közúti közlekedési balesetről érkezett bejelentés a rendőrségre.

Békéscsaba külterületén 7 óra 15 perc körül egy személygépkocsi vezetője letért azt útról és árokba borult. A mentők a jármű vezetőjét könnyű sérüléssel vitték kórházba. Három órával később Orosházán, a Szentesi úton összeütközött három személyautó. A balesetben az egyik jármű utasa könnyebben megsérült.

Ittas járművezetés gyanúja miatt intézkedtek a rendőrök 2021. december 16-án 10 óra 15 perc körül Tótkomlóson, a Kossuth Lajos utcában. Egy személygépkocsi vezetőjénél pozitív értéket jelzett az alkoholszonda. Az 52 éves férfit a rendőrjárőrök előállították az Orosházi Rendőrkapitányságra. További két légalkoholmérés is megerősítette az ittasság gyanúját, ezért büntetőfeljelentést tettek ellene.

Ezután Békéssámsonon, a Hősök terén 18 óra 45 perc körül ellenőriztek a rendőrjárőrök egy 53 éves férfit, aki szintén autóval közlekedett. Nála is három légalkoholmérés eredménye lett pozitív, ezért a rendőrök a békéssámsoni férfivel szemben is feljelentést tettek. Emellett szabálysértési eljárás is indult a férfi ellen, mert jogosítvánnyal nem rendelkezik – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.