Baleset Békés külterületén, lopás gyanúja miatt előállítás Körösladányban és Sarkadon

Békés külterületén, 2020. március 26-án 9 óra 30 perc körül egy személygépkocsi előzés közben letért az útról és egy árok falának ütközött. A mentők a jármű vezetőjét és utasát könnyű sérüléssel vitték kórházba. A baleset okát és körülményeit a Békéscsabai Rendőrkapitányság vizsgálja.

A Szeghalmi Rendőrkapitányság rendőrei 2020. március 26-án előállítottak egy férfit, mert a gyanú szerint lopott egy körösladányi ház udvaráról. A 26 éves férfi ellen büntetőeljárás indult.


Lopásokkal és más bűncselekményekkel gyanúsítható nőt állítottak elő és hallgattak ki 2020. március 26-án a Sarkadi Rendőrkapitányság rendőrei. A 39 éves sarkadi nő korábban egy lépcsőházból táskát, egy társasház tárolójából pedig kerékpárt lopott. Emellett Sarkadon, több helyen erőszakosan viselkedett, mások előtt kiabált.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!