Baleset Békés és Békéscsaba között

Négy személygépkocsi ütközött össze 2020. június 16-án 11 óra 15 perc körül, a 470-es számú főút Békés és Békéscsaba közötti szakaszán. A rendelkezésre álló információk szerint a balesetben hárman megsérültek.

Négy személygépkocsi ütközött össze 2020. június 16-án 11 óra 15 perc körül, a 470-es számú főút Békés és Békéscsaba közötti szakaszán. A rendelkezésre álló információk szerint a balesetben hárman megsérültek. A helyszínelés idejére a rendőrség az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta. A Békés felől érkezőket visszafordítják, míg a Békéscsaba irányából közlekedőket pedig a 44-es számú főút elkerülő szakaszára terelik a rendőrök.

A rendőrség kéri a járművezetőket, hogy figyelmesen közlekedjenek!

13:34

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást a 470-es számú főúton, Békés és Békéscsaba között.

14:22

Feloldotta a rendőrség az útlezárást a 470-es számú főúton, Békés és Békéscsaba között

Befejeződött a helyszínelés Békés és Békéscsaba között. A balesetben hárman könnyebben megsérültek. A helyszíni szemlét a rendőrség befejezte és a félpályás útlezárást is feloldotta. A forgalom 2020. június 16-án 14 óra 5 perctől mindkét sávon zavartalanul halad.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!