Az orosházi fideszes alpolgármester Molnár Béla, még a veszélyhelyzetet is mocskolódásra használja fel?

Molnár Béla Orosháza alpolgármestere, aki még a veszélyheztetet is uszításra és mocskolódásra használja fel. Fotó: Facebook

Hihetetlen, de sajnos van olyan „képviselő” Orosházán, aki a Koronavírus miatti veszélyhelyzetet is a politikai ellenfeleinek a lejáratására használja fel. A jelek szerint Molnár Béla fideszes képviselő nem átalkodott közösségi oldalán olyan fényképmontázsokat publikálni politikai ellenfeleiről, mintsem azok az emberek csak hátráltatják a védekezést a veszélyhelyzetben.


Az alábbi, az engem lejáratni igyekvő fotók az elmúlt napokból és az orosházi Fidesz képviselői, különösen Molnár Béla alpolgármester oldaláról valók. Pedig egy járvány nem válogat az emberek között világnézet szerint. Ha valamit tanulhatunk a járványtól, az ez. Nem csoda, ha más országokban a politikusok mindenhol egységbe hívják az embereket. Ha már máskor nem, legalább a bajban tanuljon már meg a helyi Fidesz felülemelkedni a véleménykülönbségeken. Fogjunk össze Orosháza, mert bajban nem számít semmi! Nem számít, hogy ki a kormánypárti, vagy ki az ellenzéki, hisz nincs jobb vagy baloldali korona vírus, vagy egészségügyi ellátás és mindannyiunk számára a legfontosabb az egészségünk védelme és megőrzése!

Vigyázzunk egymásra! – Dr.Szabó Ervin


– írja Dr Szabó Ervin közösségi oldalán

Close