Az Mszp-s Fetser János, behódolt a Fidesznek Orosházán?

Fetser János valódi baloldali, valódi változást akaró, egyáltalán méltó ő az orosháziak szolgálatára? Megtapasztalva a választók akaratát, akik mind összefogást és a Fidesz jelöltjével szemben egy ellenzéki jelölt indulását akarják, a tegnapi napon megkerestem Fetser Jánost és egyeztetésre hívtam úgy, hogy egy konkrét ajánlatot is közöltem vele.

– írja portálunkhoz eljuttatott közleményében Dr Szabó Ervin Orosháza Város polgármester-jelöltje.

Továbbá portálunknak elmondta, hogy Fetser János az ajánlatra nem reagál, a telefont nem veszi fel, annak ellenére, hogy neki az itt élők érdekében illene visszalépnie.

Fetser János kit képvisel?

Még saját párttársai közül is nagyon sokan arra kérik, hogy lépjen vissza. Csak rajta múlna, de neki – ahogy ő viselkedik – esze ágában sincs tárgyalni, nemhogy visszalépni a valódi ellenzéki összefogás javára. Fetser János mit fog mondani, ha Dávid Zoltán győz? Jogos lesz az ellene irányuló népharag! Ha nem lép vissza, az itt élők többségének elvárása ellenére, akkor a Fideszt akarja hatalmon tartani?! Én a csalódott jobboldali és baloldali embereket egyaránt képviselni fogom!

-zárta szavait a polgármester-jelölt.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!