Az emberek lejáratására létrehozott Fideszes szennymédium, a sajtószabadságért aggódik!

Karácsony Gergely be akarja tiltani a Lokált, Magyarország legnagyobb, legtöbb példányban terjesztett lapját. Nem tetszik neki, hogy alkalmatlannak tartjuk a főváros vezetésére, nem tetszik neki, hogy elmondtuk a véleményünket, nem tetszik neki lapunk tartalma, hát kiűzne minket Budapestről

– írja a Lokál.

Egyébként az meg teljesen röhejes, hogy a fideszes szennylap a sajtószabadságért aggódik, és szerinte Karácsony a cenzúra eszközével lépne fel azok ellen, “akik nem az ő szája íze szerint fogalmaznak”.

A magyar demokrácia történetében példátlan módon betiltás vár arra a lapra, amelyik nem tetszik Budapest új vezetőjének

– írják teljesen komolyan, miközben több mint 400 lap került a kormányközeli KESMA fennhatósága alá, a megyei lappiacot teljesen letarolta a fideszes propagandagépezet, a Népszabadságot beszántották, a Heti Válasz megszűnt, a TV2, a közmédia, a HírTV és a Magyar Nemzet a hatalom érdekei szerint működik, országos, független rádió nem létezik, és hogy csak a legfrissebbet említsük, néhány méteres helyre korlátozzák az újságírók munkáját a Parlamentben.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!