Közösségi oldalaink

Belföld

Az 50 éves gárdonyi sofőr volt a hibás a dévaványai halálos balesetben

Tehergépkocsi ütött el egy kerékpáros nőt Dévaványán. A nő olyan súlyosan megsérült, hogy másnap a kórházban életét vesztette. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

Halálos közúti közlekedési baleset történt 2020. február 28-án 8 óra 45 perc körül Dévaványán, az Eötvös utca és a Széchenyi utca kereszteződésében. Egy tehergépkocsi vezetője nem adott elsőbbséget egy kerékpárral közlekedő nőnek és elütötte. A mentők a biciklist súlyos, életveszélyes sérüléssel vitték kórházba, ahol másnap életét vesztette.

A Szarvasi Rendőrkapitányságon az 50 éves gárdonyi sofőr ellen halálos közúti baleset gondatlan okozása vétség miatt indult büntetőeljárás. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. szeptember 4-én továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság.

További hírek a kategóriából: Belföld

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.

 

A Keleten oldal olvasása ingyen van, de a működtetése nem ingyenes!

 

Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!