Közösségi oldalak

Belföld

Árokba borult egy személygépkocsi Békéscsaba külterületén! – Teljes útzár!

Fotó: Erdős Csaba

Békéscsaba külterületén, a Csatorna utca közelében 2021. április 28-án 9 óra körül árokba borult egy személygépkocsi.

A jármű vezetője könnyebben megsérült. A rendőrség a helyszínelés miatt az utat teljes szélességében lezárta. A Doboz és Békéscsaba között közlekedők Békés és Gyula irányába tudják elkerülni a balesetet – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

A rendőrség a közlekedők megértését és türelmét kéri!

11:04

Félpályán megindult a forgalom

Egy sávon megindult a forgalom Békéscsaba külterületén, a Csatorna utca közelében, ahol 2021. április 28-án 9 óra körül egy személygépkocsival közlekedő nő árokba borult. A balesetben a nő nyolc napon belül gyógyuló sérülést szenvedett. A helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást a rendőrség 2021. április 28-án 10 óra 21 perckor feloldotta, a forgalom rendőri irányítás mellett, egy sávon halad – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy.

11:40

Feloldotta a rendőrség a teljes útlezárást Békéscsaba külterületén

A helyszínelés befejeződött, a Békéscsaba és Doboz közötti útszakaszon. A helyszínelés miatt elrendelt teljes útlezárást a rendőrség 11 óra 30 perckor feloldotta, mindkét sávon zavartalan a forgalom – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy.