Alkalmi partnere lopta el egy férfi megtakarított pénzét Dobozon

Büntetőeljárás indult egy nő ellen, mert pénzt lopott egy ismerősétől Dobozon. A rendőrség az ügy vizsgálatát befejezte.

A békési nő rendszeresen járt ismerőséhez, pénzért szexuális szolgáltatást nyújtott neki. Mindig a férfinál találkoztak, így volt ez 2019. december 12-én is. A férfi testvére sejtette, hogy a nő kihasználja a bátyját, ezért igyekezett rá odafigyelni, többször látogatta őt. Azon az estén is kereste, amikor a bűncselekmény történt, de a férfi egy rábízott, lakatlan házban találkozott a nővel, aki meg is lopta.

Több tízezer forintot vitt el tőle. A megkárosított férfi alkalmi partnerének csak a keresztnevét tudta és azt, hogy a nő Békésen lakik. A rendőrök azonosították a 34 éves nőt és a Békéscsabai Rendőrkapitányság büntetőeljárást indított ellene. A rendőrség a nyomozás vizsgálati szakaszában a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2020. március 30-án továbbította az ügyészségre – tájékoztatta portálunkat Lipták András r. hadnagy a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense.

Close