A rendőrség vádemelést javasol a Gyulán késsel támadó 32 éves helyi férfi ellen

Gyulán késsel támadt, kötekedett, verekedett, Békéscsabán pedig egy buszsofőrrel vitatkozott és jegykiadó automatát rongált meg egy gyulai férfi. A rendőrség büntetőeljárást indított és vádemelést javasol ellene.

Több bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható férfi ügyének vizsgálatát fejezte be a Gyulai Rendőrkapitányság. A 32 éves gyulai férfi 2021 márciusában Gyulán, a Városház utcában szóváltásba keveredett egyik ismerősével, majd kést vett elő, amivel vitapartnere felé szúrt. Szerencsére nem túl nagy erővel tette ezt, így a kés nem érte el a férfi testét, csak a ruháját szakította át. A rendőrség a kést lefoglalta és a használója ellen garázdaság miatt büntetőeljárás indult. Miközben ez az eljárást tartott, a férfi máshol is erőszakosan viselkedett. Egy sörözőben a felszolgálónővel kötekedett, majd miután a nő kiküldte, társával megvert egy vendéget.

A férfi, aki csak segíteni akart a pultosnak kiküldeni a rendbontót, könnyű sérülést szenvedett. Több mint egy héttel ezután a 32 éves férfi Békéscsabán szidalmazott egy buszsofőrt és ököllel ráütött a vezetőnél lévő jegykiadó automatára, ami tönkrement. A Gyulai Rendőrkapitányság a férfit garázdaság és rongálás bűncselekmények elkövetésével gyanúsítja. A sörözőben történtek miatt a társa ellen is büntetőeljárás indult. A nyomozás vizsgálati szakaszában a rendőrség a szükséges eljárási cselekményeket elvégezte és az ügy iratait 2021. október 15-én továbbította az ügyészségre.

Hirdetésblokkolóval néznéd oldalunkat, és ettől mi éhen halunk.
A Keleten olvasása ingyen van, de a működtetése nem! Szerzőink és családjaik táplálkoznak, és ami fontosabb, rendszeresen tankolnak, természetesen pénzért. Nyugi, reklámaink egyáltalán NEM zavaróak illetve tolakodóak!